T H E B A C K S T O R Y .

 

 

H e e !

Mijn naam is  Hannah en ik woon samen met kat Kiki aan de rand van de stad waar ik van hou en ben opgegroeid; Haarlem. Tijdens mijn opleiding op de Styling Academie in Amsterdam bloeide mijn interesse voor handgemaakte creaties uit tot een passie, en zo ontwikkelde ik in 2015 voor mijn afstudeerproject een eigen wanddecoratie lijn. In 2016 heb ik mijzelf steeds meer verdiept in de kunst van het weven. Ik had niet de intentie om mijn muurhangers te verkopen, totdat ik merkte dat steeds meer mensen interesse kregen in een uniek exemplaar.

De wandhangers zijn eigentijds, hebben een etnische stijl met veel textuur en kleur, zijn stuk voor stuk uniek en gemaakt om mensen en hun huis op te vrolijken. Ze geven net dat verassende elementje aan je interieur en zijn echte eyecatchers. Ik maak wekelijks nieuwe ontwerpen en sta altijd open voor eigen inbreng van mijn klanten.

Mijn vriend gaf mij altijd de liefkozende bijnaam ‘weefteef’ als ik weer eens helemaal verzonken tussen mijn bolletjes wol zat te werken. En voilà, de Weefteef was geboren! Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit andere culturen tijdens reizen, uit kleurenpaletten die ik tegenkom in winkels of in de natuur, maar ook uit ontwerpen uit het verleden waar ik mijn eigen moderne draai aan geef. 

Tijdens mijn reis naar Zuidoost-Azie kreeg ik niet alleen inspiratie voor mijn eigen ontwerpen, maar overal waar ik kwam vond ik de mooiste handgemaakte items. Hier is dan ook het eerste zaadje gepland om ooit mijn eigen shop te beginnen met interieur schatten van over de hele wereld. Zelf vind ik het belangrijk om voorwerpen in huis te hebben die uniek in zijn soort zijn en een verhaal met zich meebrengen. Dat maakt een huis jouw thuis. De items komen uit exotische oorden en zijn met liefde gemaakt door lokale bewoners. Ook lokale ontwerpers uit mijn eigen omgeving geef ik graag een podium om de liefde voor hun product met iedereen te delen. Op deze manier kan ik mijn twee grootste passies, reizen en mooie handgemaakte producten verzamelen, met elkaar combineren tot mijn droombaan!

Het heeft even geduurd, maar  A t e l i e r  F o l k l o r e . is nu eindelijk klaar om haar gevonden schatten met jullie te delen. 

Kijk rustig rond en geniet van de reis. 

 

Love,

Hannah

 

 

 

Je kunt mij volgen op instagram: https://www.instagram.com/deweefteef/                https://www.instagram.com/atelierfolklore/

© 2018 - 2021 AtelierFolklore | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel